U bent hier : Acties

De 50% akties

Beste dierenliefhebbers en -liefhebsters,

Door het houden van de 50% akties zijn wij erin geslaagd om al heel wat donaties voor onze dieren te verzamelen. Verder houden alle clubs regelmatig allerlei akties zoals Speciale Dagen bij een Chihuahua Club, speciale dagen voor buitenlandse clubs, etcetera.

Graag doen we een oproep voor de dieren in enkele buitenlandse asielen en enkele Hollandse dierenopvangen, waarbij wij uw hulp nodig hebben. Er is armoede in Holland maar de armoede in het buitenland en dan bedoelen we natuurlijk de dieren in de asiels daar, is niet voor te stellen. We horen verhalen over mensen die groepen zwerfhonden voeren (200 stuks in een roedel is geen uitzondering) en die 1000 euro schuld hebben bij de bakker, omdat ze deze dieren alleen brood kunnen voeren; we lezen over de enorme kou en het pak sneeuw dat al in Polen is gevallen, terwijl er honden daar in asiels zitten, die zelfs geen hok hebben om te schuilen.

We horen verhalen over enkele Spaanse dames bij wie op een mooie dag opeens een stel Hollanders met een bestelbus op de stoep staan, een bestelbus vol met dierenvoer en goederen voor de dieren, zodat de betreffende Spaanse dames alleen maar lopen te huilen van blijdschap, dat iemand hen eindelijk komt helpen. We lezen verhalen over doodzieke honden en katten, die door enkele dappere mensen naar een dierenarts worden gebracht. We hebben het verhaal gehoord van een 13-jarige hond die al 12 jaar (!) in een Pools asiel woonde. Hij heeft nu een heerlijk leven in Nederland. In Polen is een onvoorstelbare armoede (en daardoor vallen dieren buiten de boot) en die kunnen wij met z´n allen verminderen. Er begint een omslag op gang te komen in deze landen; het begin is er dat men snapt dat je ook anders met dieren om kunt gaan.

Met uw hulp kan dit proces versneld worden. Daarom zijn wij blij met elke euro. 

Vriendelijke groeten,

Diana Spaans en vrijwilligers.

Help ons mee !

Hartelijk dank voor je hulp en steun!

Contact Informatie
 
Samenwerkende-dierenclubs.nl
Den Haag
Email: Diana Spaans

*